Home » Nieuws

April 2020
Mijn praktijk heeft een nieuwe naam. Mijn praktijk naam is nu Shiatsu & Meer in plaats van Praktijk Leef Bewust. 
In één oog opslag weet je wat ik doe en ja, er is Meer. Ik hoop dat dat jou interesse heeft gewekt om verder te kijken op de website. Ik wens je veel lees plezier.

Ik ben nu echt Coach via de Being Autenthic methode

Afgelopen zaterdag, 14 december 2019, heb ik mijn diploma behaald bij de School of Authentic Being. Een jaartraining van o.a. persoonlijke ontwikkeling, hoe start je je praktijk op, handvatten mee krijgen om te coachen, etc. Je komt jezelf tegen in deze jaartraining door middel van  intervisie op elkaar. Je wordt steeds meer je zelf. Je gaat steeds meer naar je eigen blauwdruk. Een bijzondere jaartraining waarin dus een hoop is gebeurd met mezelf in positieve zin. Ik heb mooie ervaringen mee gekregen en ik gebruik de Being Authentic coaching in mijn praktijk. Vanuit ontspanning conflicten, overtuigingen, gedachten, die niet meer nuttig zijn, oplossen.

 

JAPAN
Een land van regels die nageleefd worden. Waar traditie en modern naast elkaar leven en elkaar in harmonie houden. Een bijzondere reiservaring achter de rug met vele dankbare momenten.  Mogen les ontvangen op de Japanse Shiatsu college. In parken gewandeld waar de stilte en schoonheid van de natuur heerst, ook al is de bewoonde wereld, die door raast, vlakbij. Mooie traditionele tempels en kastelen mogen aanschouwen. 
Zelf in Ryokans geslapen waar traditie heerst. Het eten met stokjes aan een traditionele eettafel in kimono, was een bijzondere ervaring. De Japanners zijn erg beleefd en behulpzaam. Soms was de Engelse taal genoeg.  Ook al spreek je geen Japans, met het uitbeelden en aanwijzen kom je ook heel ver.
 
 
 

AANBIEDING
Ik wil nog even zeggen dat we een prachtige, mooie open dag hebben gehad van Authentic Being School afgelopen zaterdag 20 april. Ondanks het prachtige mooie weer hebben veel mensen kennis gemaakt met onze aanpak om in ontspanning te komen. Was je van plan te komen op deze open dag, maar kon je niet vanwege omstandigheden, dan heb je nu nog de kans om dit te ervaren. Dit kan op maandagochtend 29 april. Boek hier: Contact

Investeer in jezelf. Je verdient het en je gaat er door groeien. Hoe mooi is dat?

 

LENTE 2019
De natuur is van slag wordt er gezegd. Dit klopt niet, want als je naar de Traditionele Chinese Gezondheidsleer kijkt is het al lang lente. Woensdag 13 februari was het begin van de lente. Ik voel het voor die tijd al aankomen. Dan denk ik: wanneer is het nu lente? Kijk ik in mijn agenda (ik heb het uitgeteld) en dan is het bijna lente op een paar dagen na. Dus wat nou, de natuur is van slag?! Geniet van de prachtige lente bloemen en van de kruiden die nu bloeien of uit de grond komen.

 

DECEMBER 2018
De maand december; druk, druk, druk. Het is de tijd om juist iets meer terug te trekken. Kijk maar in de natuur. De bomen hebben hun bladeren laten vallen en de sapstroom is naar binnen en naar de wortels toegekeerd. Veel dieren nemen een winterslaap en komen pas in de lente weer te voorschijn. Pak daarom op tijd jouw rustmoment in deze drukke maand.