Home » Traject

TRAJECT

Eindelijk ben jij zo ver om voor jezelf te kiezen en verandering in je leven te laten stromen. Je hebt het idee dat er meer is en dat je niet verder vooruit komt. Je krijgt hier allerlei kleine lichamelijke en psychische kwaaltjes van. 
Ga investeren in jezelf. Net als iemand anders die investeert in zijn/ haar bedrijf. Het is niet raar, als je investeert in een bedrijf.  Het is ook niet raar als jij in jezelf investeert. Je gaat  een traject volgen waarin je er achter gaat komen wat je daad werkelijk wilt. Je wordt een betere versie van jezelf,  je gaat stappen maken en ontdekken wat je echt wilt. Je raakt van die lichamelijk en psychische kwaaltjes af.
Ik investeer nu al ruim een jaar in mezelf en ik heb enorme stappen gemaakt, waarvan ik nooit had gedacht dat ik dat zou doen. 

Een coachingstraject via de Being Authentic methode is een traject van 5 sessies van 45 minuten met een uitloop van een half uur tot drie kwartier. 
De prijs voor een traject is €200,-.  Klik hier voor aanmelden. 
Voorafgaand aan een traject krijg je van mij een intake lijst toegestuurd via de e-mail. Zo kunnen we de tijd nuttig besteden aan jouw doelen. 

Wil je eerst een gratis kennismakingsgesprek via de telefoon of bij mij thuis in mijn praktijk, dan is dit ook mogelijk.

 

VERGOEDING

Mijn coaching & begeleiding trajecten worden niet vergoed door de verzekeraars.